Van Roey ICT Group neemt LogiQstar over

. © (cc) Flickr / Flazingo Photos

De Antwerpse ict-speler wil met de overname internationaal groeien en zijn team rond Microsoft Dynamics NAV versterken.

LogiQstar heeft zijn hoofdkwartier in de haven van Antwerpen maar heeft partnerschappen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal, Denemarken en Oekraïne, waar het ook een vestiging heeft. Het bedrijf heeft grote internationale logistieke dienstverleners zoals havenbedrijven, douanekantoren, expediteurs en logistieke bedrijven onder zijn klanten.

General Manager Pat Van Roey is blij dat zijn bedrijf met de overname internationale stappen zet: “Natuurlijk geloven wij rotsvast in de oplossing die LogiQstar logistieke dienstverleners aanbiedt. Gesterkt door de salesexpertise van het VanRoey.be-team willen wij de klantenportefeuille nog sterk uitbreiden. Dat dit wereldwijd zal gebeuren, mag gezien de sector niet verbazen. LogiQstar is een exportproduct.”

LogiQstar biedt een softwarepakket aan voor logistieke dienstverleners. Een van de troeven van de applicatie is dat ze gecertifiëerd is voor Microsoft Dynamics NAV. Met de overname versterkt Van Roey dus ook zijn eigen Dynamics-expertise.

De merknaam LogiQstar blijft bestaan. In totaal neemt Van Roey tachtig procent van de aandelen over. De overige twintig procent blijft in handen van het vroegere management. In totaal neemt Van Roey zes werknemers over.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content