Veerle Lozie is CIO of the year 2014

Veerle Lozie werd door Data News verkozen tot CIO of the year 2014. © Thomas De Boever

De CIO van Melexis wordt door Data News uitgeroepen tot CIO of the Year 2014. Daarmee gaat de prijs voor het tweede jaar op rij naar een topvrouw.

Lozie werd door de lezers van Data News gekozen tot finaliste, samen met Werner Jacobs van De Lijn en Paul Danneels van de VDAB. Een vakjury onder leiding van KULeuven professor Guido Dedene bekroonde haar tot winnares van de avond.

Data News koos ook het beste ICT-project voor grote ondernemingen en kmo’s. Chocoladeproducent Barry Callebaut, met cio Steven Vandamme, won hier met ‘Project Spring’, dat een optimaal relatie tussen klant en bedrijf voorziet. In het KMO-segment wint P&V Electrotechniek(met CIO Erik Diris) voor het Pandora-project.

Lozie volgt Cécile Gonfroid (RTBF) op, daarmee kaapt een vrouw voor de tweede keer op rij de hoofdprijs weg. Voor hen wonnen onder meer Luc Verbist (2012 – De Persgroep), Sabine Everaet (2011 – CocaCola Europe) en Daniel Lebeau (2010 – GSK).

In Data News 18 (van 21 november 2014) lees je een uitgebreid interview met Veerle Lozie en meer details over de winnende projecten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content