Violin zet ook operationeel directeur aan de deur

Marc Husquinet Marc Husquinet is redacteur van Data News.

Flash-storagespecialist Violin Memory daalt verder af in de hel. Nadat eerder al ceo Don Basile door de Raad van Bestuur bedankt werd voor bewezen diensten, gaat nu Dixon R. Doll Jr. voor de bijl.

Flash-storagespecialist Violin Memory daalt verder af in de hel. Nadat eerder al ceo Don Basile door de Raad van Bestuur bedankt werd voor bewezen diensten, gaat nu Dixon R. Doll Jr. voor de bijl. De operationele directeur is ontslagen als gevolg van de slechte resultaten van het bedrijf. Net als Basile werkte Doll voordien bij Fusion-IO, een concurrerende specialist in flash-storage.

Het vertrek van beide heren staat in rechtstreeks verband met de slechte financiële resultaten. De jongste kwartaalrekening vertoonde een verlies van meer dan 34 miljoen dollar: meer dan de omzet…

Het aandeel reageerde de jongste tijd dan ook navenant. Waar het aandeel aanvankelijk aan 9 dollar gelanceerd werd, werd dat vorige maand gedecimeerd tot amper 2,5 dollar. Na bekendmaking van de directiewissel, ging het aandeel wel opnieuw de hoogte in.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content