Wie zijn de beste IT-werkgevers?

* © *

Onder de 54 Belgische bedrijven met het beste HR-beleid zitten opnieuw heel wat technologiespelers.

Naar jaarlijkse gewoonte presenteert het Top Employer Institute zijn lijst met beste werkgevers. Dat zijn bedrijven waarvan organisatie zelf het HR-beleid heeft doorgelicht. Daarbij wordt onder meer gekeken naar opleidingskansen, doorgroeimogelijkheden en de bedrijfscultuur.

De lijst is geen rangschikking, maar duidt wel aan welke bedrijven volgens het Top Employer Institute de beste werkomgeving hebben. Vorig jaar kwamen 47 bedrijven in aanmerking, vandaag zijn dat er 54.

De lijst telt ook 14 Belgische technologie- en telecombedrijven, waarmee de sector sterk vertegenwoordigd is. Onder meer Barco, Base Company, Capgemini, CGI Belgium, dat voor het derde jaar op rij wint, Cognizant Technology Solutions, CSC, Dimension Data, Mobistar, SAP Belgium, Ordina Belgium, SAS Institute, Smals, Tata Consultancy Services Belgium en Accenture mogen zich dit jaar Top Employer noemen. Ook KPMG en EY Belgium staan op de lijst, die zich ook deels op technologie focussen.

KPMG wint al voor het tiende jaar op rij en voor de meeste technologiebedrijven is het niet de eerste keer dat ze hun HR-beleid laten bekronen. Ook CGI Belgium zit in dat rijtje: “We zijn verheugd te behoren tot de top werkgevers in België voor het derde achtereenvolgende jaar en zijn erg trots op onze bedrijfscultuur en werkomgeving.” Aldus Ben Vicca, hoofd van CGI Belgium.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content