Wissel van de wacht bij Agoria ICT

. © .
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Bart Steukers stuurt voortaan de dagelijkse werking van Agoria ICT aan. Met Pascale Van Damme krijgt Agoria ICT ook een nieuwe voorzitter.

Bart Steukers volgt Baudouin Corlùy als hoofd van Agoria ICT. Sinds augustus 2012 was Baudouin Corlùy de general manager van de ICT-bedrijfsgroep binnen Agoria. Corlùy krijgt nu een nieuw gecreëerde functie binnen Agoria, waarin hij de relaties tussen de leden en de bestaande partnerships moet versterken. In die functie rapporteert Corlùy rechtstreeks aan Marc Lambotte, de general manager van sectorfederatie Agoria. “Mijn nieuwe functie is dus breder dan alleen de ict-bedrijven, maar aangezien ict zowat een kwart van de Agoria-leden omvat blijf ik wel betrokken bij ict”, zegt Baudouin Corlùy.

Bart Steukers volgt dus Baudouin Corlùy als hoofd van Agoria ICT. Steukers komt van bij Unisys waar hij een tijdlang directeur was en is nog maar pas aan boord bij Agoria. Ook Marc Lambotte heeft trouwens een verleden bij Unisys. Sinds zijn vertrek bij Unisys in de zomer van vorig jaar, is Steukers vooral actief als investeerder, coach en entrepreneur bij het Business Angels Network (BAN) Vlaanderen. Steukers is ook betrokken bij het Climate Leader Project, waarbij hij persoonlijke training van voormalig Amerikaans vice-president Al Gore mocht genieten.

Ook een nieuwe voorzitter

Het Agoria ICT Committee krijgt ook een nieuwe voorzitter. Dat wordt Pascale Van Damme, de general manager van Dell Belux en in 2014 nog door Data News verkozen tot ICT Woman of the Year. Overigens worden nog wel meer mandaten vernieuwd binnen Agoria. Volgende maand wordt op de algemene vergadering van Agoria ook de nieuwe voorzitter van Agoria bekend gemaakt. Sinds 2010 is dat Christ’l Joris, die in 2013 nog herverkozen werd.

Kennis maken met Bart Steukers? Dat kan deze week op het Match IT event van Data News op 28 april. Gratis inschrijven kan op http://www.dnmatchit.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content