Yin Oei gaat Cegeka België leiden

© Cegeka

Yin Oei, in een vorig leven winnares van Expeditie Robinson, volgt Marc De Groote op als managing director van Cegeka in België.

Yin Oei werkt al vijf jaar voor Cegeka en werd er vorig jaar verantwoordelijk voor Business Development in België, waarbij haar focus lag op het verkennen van nieuwe markten, partners en technologieën. Als country manager wordt de 45-jarige Yin nu de nummer 2 van de Hasseltse IT-reus.

“De uitdaging om Cegeka België mee verder uit te bouwen, ligt helemaal in lijn met mijn gedrevenheid en competitieve karakter”, vertelt ze. Dat laatste bleek al tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson, de realitysoap waarin deelnemers moeten overleven op een onbewoond eiland. Ze won de editie van 2008.

Emotionele intelligentie

Yin Oei wordt door het management gezien als de geknipte kandidate om de nieuwe strategische aanpak van Cegeka uit te rollen in ons land. “De technologiesector is niet langer een vak van enen en nullen; emotionele intelligentie en bedrijfskennis speelt een steeds grotere rol. Onze medewerkers evolueren daarom van technologiespecialisten naar business consultants. Met haar capaciteit om de mensen rond haar te inspireren en motiveren, geloven we dat Yin de ideale kandidate is om die transitie te begeleiden”, vertelt André Knaepen, oprichter en CEO van Cegeka. “Door haar jarenlange interne ervaring binnen Cegeka kent ze het huis en ons metier als geen ander en kan ze een duidelijke verbindende rol spelen over de verschillende business units heen. Met Yin leggen we de basis voor de volgende 25 jaar.”

Yin Oei volgt in haar nieuwe functie Marc De Groote op, die zich binnen Cegeka zal toeleggen op Application Development op Europees niveau.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content