Stem nu mee voor de Data News Awards 2023

Data News Awards 2023: Datatlantis - www.datanewsawards.be
Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Nog tot 14 april kan u stemmen op uw favoriete ICT-leveranciers, -bedrijven en -producten. De winnaars maken we op 25 mei bekend tijdens het Data News Awards for Excellence evenement in Brussels Expo.

Op 25 mei vindt de 24ste editie van de Data News Awards for Excellence plaats in Paleis 7 van Brussels Expo op de Brusselse Heizel. Mét alle ingrediënten die u van ons gewend bent om er net als vorig jaar een feestelijke avond van te maken: een grootse awardshow, een topdiner, én high-level networking. Na het ‘The Art of Networking’ thema vorig jaar, dompelen we u dit jaar onder in de wereld van ‘Datatlantis’. Wie er bij wil zijn op deze onvergetelijke avond, wacht best niet te lang om in te schrijven. Dat kan via www.datanewsawards.be.

15 categorieën

De komende tijd gaan we alvast op zoek naar winnaars. De eindbeslissing wordt genomen door onze professionele jury, maar ook voor u is er een belangrijke taak weggelegd. Traditioneel bepaalt uw stem mee welke genomineerden in overweging genomen worden om met zo’n felbegeerde award aan de haal te gaan. Nog tot 14 april kan u via http://www.datanewsawards.be uw stem uitbrengen op ICT-leveranciers en -bedrijven in deze 14 categorieën:

 1. Belgian Tech Scale-up Company of the Year
 2. Belgian Tech Startup Company of the Year
 3. Communications Innovator of the Year
 4. Customer Centric IT Company of the Year
 5. Cybersecurity Company of the Year
 6. Data Center Services Company of the Year
 7. Deep Tech Company of the Year
 8. Digital Workplace Innovator of the Year
 9. Enterprise Application Innovator of the Year
 10. Enterprise IT Services Company of the Year
 11. IT Infrastructure & Cloud Innovator of the Year
 12. IT Recruiting & Sourcing Company of the Year
 13. IT Services SMB of the Year
 14. Most Sustainable ICT Company of the Year

De vijftiende categorie, de ICT Personality of the Year, is voorbehouden voor de redactie. We hopen dat u even enthousiast en even massaal als de vorige jaren uw stem zal uitbrengen!

Zorg dat u er bij bent op 25 mei

De winnaars maken we bekend op 25 mei tijdens de Data News Awards for Excellence. Wil u er graag bij zijn? Wil u graag uw contacten, klanten en prospecten erbij? Dat kan! Boek uw zitjes via www.datanewsawards.be. Wacht niet te lang, want de afgelopen edities vlogen de tickets snel de deur uit. We zien u heel graag op 25 mei!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content