Frank De Saer., FOD Economie
Frank De Saer. © FOD Economie

Atrias is een gemeenschappelijke dochteronderneming van alle Belgische distributienetbeheerders voor energie. Het bedrijf werkt onder meer aan een gemeenschappelijk datasysteem voor de Belgische energiemarkt. Dat moet de uitwisseling van (verbruiks)gegevens in de energiemarkt mogeljk maken. Het is alvast een van de projecten die Frank De Saer als nieuwe CEO in goede banen moet leiden. De Saer werkt sinds 2015 als CIO bij netbeheerder Eandis en was daarvoor 13 jaar aan de slag als CIO en hoofd van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

"Ik wil mijn ervaring als CIO binnen Eandis en vanuit de federale overheid optimaal inzetten om dit uitdagend project tot een succes te maken, in een goede en transparante samenwerking met alle betrokken partijen," schrijft De Saer in een persmededeling.

Atrias is een gemeenschappelijke dochteronderneming van alle Belgische distributienetbeheerders voor energie. Het bedrijf werkt onder meer aan een gemeenschappelijk datasysteem voor de Belgische energiemarkt. Dat moet de uitwisseling van (verbruiks)gegevens in de energiemarkt mogeljk maken. Het is alvast een van de projecten die Frank De Saer als nieuwe CEO in goede banen moet leiden. De Saer werkt sinds 2015 als CIO bij netbeheerder Eandis en was daarvoor 13 jaar aan de slag als CIO en hoofd van de Kruispuntbank van Ondernemingen. "Ik wil mijn ervaring als CIO binnen Eandis en vanuit de federale overheid optimaal inzetten om dit uitdagend project tot een succes te maken, in een goede en transparante samenwerking met alle betrokken partijen," schrijft De Saer in een persmededeling.