Het Belgisch-Luxemburgse filiaal van Microsoft krijgt vanaf 1 januari 2018 een nieuwe general manager. Michael Beal wordt vanaf dan general manager van global field & partner learning; dat is de gloednieuwe opleidingsorganisatie van Microsoft in Redmond. Ceo Satya Nadella ziet in opleiding een belangrijk speerpunt voor het 'nieuwe' Microsoft. Beal zal er een 250-koppig team aansturen.

Tot die tijd blijft hij wel nog aan boord om de interne transitie en de contacten met partners en klanten te verzekeren. Michael Beal volgde in 2014 Philippe Rogge op die toen eveneens doorgroeide naar een buitenlandse Microsoft-functie. In die 3,5 jaar maakte Beal van Microsoft Belux een van de meest consistente en sterkst groeiende filialen binnen de groep. Dat vertaalde zich de voorbije jaren in een procentuele groei met dubbele cijfers. Zo droeg hij ook persoonlijk bij aan de digitale transformatie van grote klanten als TomTom, Club Brugge, de Europese Unie, de Federal Politie, KBC en Toyota Europe.

Een opvolger is er nog niet, maar Microsoft verwacht snel witte rook.

Het Belgisch-Luxemburgse filiaal van Microsoft krijgt vanaf 1 januari 2018 een nieuwe general manager. Michael Beal wordt vanaf dan general manager van global field & partner learning; dat is de gloednieuwe opleidingsorganisatie van Microsoft in Redmond. Ceo Satya Nadella ziet in opleiding een belangrijk speerpunt voor het 'nieuwe' Microsoft. Beal zal er een 250-koppig team aansturen.Tot die tijd blijft hij wel nog aan boord om de interne transitie en de contacten met partners en klanten te verzekeren. Michael Beal volgde in 2014 Philippe Rogge op die toen eveneens doorgroeide naar een buitenlandse Microsoft-functie. In die 3,5 jaar maakte Beal van Microsoft Belux een van de meest consistente en sterkst groeiende filialen binnen de groep. Dat vertaalde zich de voorbije jaren in een procentuele groei met dubbele cijfers. Zo droeg hij ook persoonlijk bij aan de digitale transformatie van grote klanten als TomTom, Club Brugge, de Europese Unie, de Federal Politie, KBC en Toyota Europe. Een opvolger is er nog niet, maar Microsoft verwacht snel witte rook.