Stap 1

Hou uw medewerkers alert

Wist u dat uw medewerkers de zwakste schakels zijn op vlak van cybersecurity? Een insider threat, een besmetting van binnen het bedrijf, komt dan ook vaak voor. De gemiddelde onderneming ervaart 9,3 insider threats per maand. Uw bedrijf ertegen beschermen is een must, want ze zijn niet onschuldig.

Maak uw werknemers bewust

Lees onze 7 tips

"Organiseer enkele keren per jaar kleine momenten en acties over cybersecurity. Dat levert veel meer op dan 1 grote campagne." - Wouter Vandenbussche, Solution Lead Cybersecurity van Proximus

Wilt u de 2 andere stappen zeker niet missen? Om de 4 fases van een ransomware-aanval te herkennen én om te weten wat te doen als uw bedrijf effectief wordt aangevallen? Wat dan? Ontdek ze in One magazine met duiding van Wouter Vandenbussche.

Nog niet uitgelezen? Ontdek nog meer interessante onderwerpen in het One magazine.

Stap 1Wist u dat uw medewerkers de zwakste schakels zijn op vlak van cybersecurity? Een insider threat, een besmetting van binnen het bedrijf, komt dan ook vaak voor. De gemiddelde onderneming ervaart 9,3 insider threats per maand. Uw bedrijf ertegen beschermen is een must, want ze zijn niet onschuldig.Lees onze 7 tips"Organiseer enkele keren per jaar kleine momenten en acties over cybersecurity. Dat levert veel meer op dan 1 grote campagne." - Wouter Vandenbussche, Solution Lead Cybersecurity van ProximusWilt u de 2 andere stappen zeker niet missen? Om de 4 fases van een ransomware-aanval te herkennen én om te weten wat te doen als uw bedrijf effectief wordt aangevallen? Wat dan? Ontdek ze in One magazine met duiding van Wouter Vandenbussche.