Telenet wil in de eerste plaats mee voorop lopen in de digitale revolutie. "Dat vraagt een nieuwe benadering naar de klant", zegt Sam Schellekens, Senior Business Development Manager bij Telenet. "Het klassieke push-model wijkt voor een pull-model. Het gaat er niet langer om een bepaald aanbod naar de markt te brengen, maar wel om heel gericht te luisteren welke behoeften er bij de klant bestaan en daar dan op in te spelen."

We drink our own champagne, stelt Telenet in dat verband. En dus maakt het bedrijf ook zelf gebruik van de digitale toepassingen die de operator in de markt zet. Zo biedt Telenet zijn medewerkers een moderne, digitale werkplek aan, met tools die voor extra ondersteuning zorgen. Zo wordt er een app ontwikkeld waarbij de medewerkers kunnen kijken waar er op het hoofdkantoor in Mechelen een beschikbare parkeerplaats is.

Telenet wil in de eerste plaats mee voorop lopen in de digitale revolutie. "Dat vraagt een nieuwe benadering naar de klant", zegt Sam Schellekens, Senior Business Development Manager bij Telenet. "Het klassieke push-model wijkt voor een pull-model. Het gaat er niet langer om een bepaald aanbod naar de markt te brengen, maar wel om heel gericht te luisteren welke behoeften er bij de klant bestaan en daar dan op in te spelen."We drink our own champagne, stelt Telenet in dat verband. En dus maakt het bedrijf ook zelf gebruik van de digitale toepassingen die de operator in de markt zet. Zo biedt Telenet zijn medewerkers een moderne, digitale werkplek aan, met tools die voor extra ondersteuning zorgen. Zo wordt er een app ontwikkeld waarbij de medewerkers kunnen kijken waar er op het hoofdkantoor in Mechelen een beschikbare parkeerplaats is.