We trokken naar Tour & Taxis voor een videoreportage. Daarin legt Nextensa uit hoe het dankzij de verzameling van data het gebouw slimmer heeft gemaakt, met beveiliging door een intelligent camera systeem en op welke manier het ook werkt aan smart mobility-oplossingen om bezoekers zonder veel omwegen van en op het domein te begeleiden.

Zo'n slimme wijk realiseren vergt een gestructureerde aanpak en de juiste IT-infrastructuur. Daarom sloot de projectontwikkelaar ook een partnership met Proximus, dat zowel expertise als communicatietechnologie en IT-infrastructuur levert. De verdere digitale transformatie van deze nieuwe stadswijk is op die manier verzekerd.

Ontdek de toegevoegde waarde van dit ICT-partnerschap.

We trokken naar Tour & Taxis voor een videoreportage. Daarin legt Nextensa uit hoe het dankzij de verzameling van data het gebouw slimmer heeft gemaakt, met beveiliging door een intelligent camera systeem en op welke manier het ook werkt aan smart mobility-oplossingen om bezoekers zonder veel omwegen van en op het domein te begeleiden.Zo'n slimme wijk realiseren vergt een gestructureerde aanpak en de juiste IT-infrastructuur. Daarom sloot de projectontwikkelaar ook een partnership met Proximus, dat zowel expertise als communicatietechnologie en IT-infrastructuur levert. De verdere digitale transformatie van deze nieuwe stadswijk is op die manier verzekerd.Ontdek de toegevoegde waarde van dit ICT-partnerschap.