Bijna een jaar na de eerste GamePad kondigt Archos de GamePad 2 aan. Deze 7-inch gametablet is uitgerust met een A9 1,6 GHz quad-core processor en 2 GB RAM. Het 7-inch HD beeldscherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels is uitgerust met IPS-technologie die zorgt voor brede kijkhoeken.

De Archos GamePad 2 kreeg betere controllers die je met de Game Mapping Tool kan definiëren om games optimaal te spelen. Ook de batterijduur van de GamePad 2 werd verbeterd.

De GamePad 2 komt met volledige versies van Asphalt 8 Airborne en Modern Combat 4: Zero Hour. Deze games werden door Gameloft klaargemaakt voor fysieke controllers. In de GamePad Game Zone applicatie vind je een selectie van apps en GamePad 2 compatibele games in de Google Play Store.

De Archos GamePad 2 is verkrijgbaar in twee versies: met 8 GB en 16 GB opslagcapaciteit. Beide versies bevatten een microSD-slot (64 GB compatibel) met App2SD ondersteuning voor nog meer opslag. Besturingssysteem is Android 4.2 Jelly Bean.

De Archos GamePad 2 Android gametablet is verkrijgbaar vanaf eind oktober voor een adviesprijs vanaf 199,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Bijna een jaar na de eerste GamePad kondigt Archos de GamePad 2 aan. Deze 7-inch gametablet is uitgerust met een A9 1,6 GHz quad-core processor en 2 GB RAM. Het 7-inch HD beeldscherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels is uitgerust met IPS-technologie die zorgt voor brede kijkhoeken. De Archos GamePad 2 kreeg betere controllers die je met de Game Mapping Tool kan definiëren om games optimaal te spelen. Ook de batterijduur van de GamePad 2 werd verbeterd.De GamePad 2 komt met volledige versies van Asphalt 8 Airborne en Modern Combat 4: Zero Hour. Deze games werden door Gameloft klaargemaakt voor fysieke controllers. In de GamePad Game Zone applicatie vind je een selectie van apps en GamePad 2 compatibele games in de Google Play Store.De Archos GamePad 2 is verkrijgbaar in twee versies: met 8 GB en 16 GB opslagcapaciteit. Beide versies bevatten een microSD-slot (64 GB compatibel) met App2SD ondersteuning voor nog meer opslag. Besturingssysteem is Android 4.2 Jelly Bean.De Archos GamePad 2 Android gametablet is verkrijgbaar vanaf eind oktober voor een adviesprijs vanaf 199,99 euro. Bron: www.diskidee.be