Archos met nieuwe versie gametablet

Archos brengt de tweede versie uit van de GamePad, een met fysieke controllers uitgerust Android tablet gemaakt voor gamers.

Bijna een jaar na de eerste GamePad kondigt Archos de GamePad 2 aan. Deze 7-inch gametablet is uitgerust met een A9 1,6 GHz quad-core processor en 2 GB RAM. Het 7-inch HD beeldscherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels is uitgerust met IPS-technologie die zorgt voor brede kijkhoeken.


De Archos GamePad 2 kreeg betere controllers die je met de Game Mapping Tool kan definiëren om games optimaal te spelen. Ook de batterijduur van de GamePad 2 werd verbeterd.


De GamePad 2 komt met volledige versies van Asphalt 8 Airborne en Modern Combat 4: Zero Hour. Deze games werden door Gameloft klaargemaakt voor fysieke controllers. In de GamePad Game Zone applicatie vind je een selectie van apps en GamePad 2 compatibele games in de Google Play Store.


De Archos GamePad 2 is verkrijgbaar in twee versies: met 8 GB en 16 GB opslagcapaciteit. Beide versies bevatten een microSD-slot (64 GB compatibel) met App2SD ondersteuning voor nog meer opslag. Besturingssysteem is Android 4.2 Jelly Bean.


De Archos GamePad 2 Android gametablet is verkrijgbaar vanaf eind oktober voor een adviesprijs vanaf 199,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content