Plantronics introduceert de Marque 2, een lichte en discrete Bluetooth headset voor gebruik met tablets en smartphones.

De Plantronics Marque 2 weegt 7 gram en is daarmee de lichtste Bluetooth headset van de fabrikant. Je kan ermee luisteren naar muziek, films of gps-instructies en tegelijkertijd gesprekken aannemen of weigeren zonder een toets in te drukken door 'Answer' of 'Ignore' uit te spreken. De Marque 2 heeft dubbele microfoons die ruis en geluiden veroorzaakt door de wind minimaliseert.

Plantronics' nieuwe Bluetooth headset heeft een DeepSleep-modus waardoor de batterij volgens de fabrikant tot 180 dagen meegaat zonder tussentijds op te laden. Plantronics levert de Marque 2 met een 2-in-1 oplader die de headset en telefoon gelijktijdig kan opladen via een computer of in de auto. Het batterijniveau van de headset wordt ook weergegeven op de iPhone of Android-telefoon.

Met de gratis Find MyHeadset app kan je bovendien de headset terugvinden als ze is zoekgeraakt, ook als ze uitstaat. Als de Marque 2 aanstaat kan je een toon versturen zodat je kan horen waar de headset ligt. Als de headset uitstaat, kan je met de BackTrack-functie de datum, tijd en locatie laten weergeven van de laatste keren dat je de headset hebt gebruikt.

De Plantronics Marque 2 is vanaf half november 2012 verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een adviesprijs van 59,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Plantronics introduceert de Marque 2, een lichte en discrete Bluetooth headset voor gebruik met tablets en smartphones. De Plantronics Marque 2 weegt 7 gram en is daarmee de lichtste Bluetooth headset van de fabrikant. Je kan ermee luisteren naar muziek, films of gps-instructies en tegelijkertijd gesprekken aannemen of weigeren zonder een toets in te drukken door 'Answer' of 'Ignore' uit te spreken. De Marque 2 heeft dubbele microfoons die ruis en geluiden veroorzaakt door de wind minimaliseert. Plantronics' nieuwe Bluetooth headset heeft een DeepSleep-modus waardoor de batterij volgens de fabrikant tot 180 dagen meegaat zonder tussentijds op te laden. Plantronics levert de Marque 2 met een 2-in-1 oplader die de headset en telefoon gelijktijdig kan opladen via een computer of in de auto. Het batterijniveau van de headset wordt ook weergegeven op de iPhone of Android-telefoon. Met de gratis Find MyHeadset app kan je bovendien de headset terugvinden als ze is zoekgeraakt, ook als ze uitstaat. Als de Marque 2 aanstaat kan je een toon versturen zodat je kan horen waar de headset ligt. Als de headset uitstaat, kan je met de BackTrack-functie de datum, tijd en locatie laten weergeven van de laatste keren dat je de headset hebt gebruikt. De Plantronics Marque 2 is vanaf half november 2012 verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een adviesprijs van 59,99 euro.Bron: www.diskidee.be