Bluetooth headset met DeepSleep-modus voor energiebesparing

Plantronics introduceert de Marque 2, een lichte en discrete Bluetooth headset voor gebruik met tablets en smartphones.

Plantronics introduceert de Marque 2, een lichte en discrete Bluetooth headset voor gebruik met tablets en smartphones.


De Plantronics Marque 2 weegt 7 gram en is daarmee de lichtste Bluetooth headset van de fabrikant. Je kan ermee luisteren naar muziek, films of gps-instructies en tegelijkertijd gesprekken aannemen of weigeren zonder een toets in te drukken door ‘Answer’ of ‘Ignore’ uit te spreken. De Marque 2 heeft dubbele microfoons die ruis en geluiden veroorzaakt door de wind minimaliseert.


Plantronics’ nieuwe Bluetooth headset heeft een DeepSleep-modus waardoor de batterij volgens de fabrikant tot 180 dagen meegaat zonder tussentijds op te laden. Plantronics levert de Marque 2 met een 2-in-1 oplader die de headset en telefoon gelijktijdig kan opladen via een computer of in de auto. Het batterijniveau van de headset wordt ook weergegeven op de iPhone of Android-telefoon.


Met de gratis Find MyHeadset app kan je bovendien de headset terugvinden als ze is zoekgeraakt, ook als ze uitstaat. Als de Marque 2 aanstaat kan je een toon versturen zodat je kan horen waar de headset ligt. Als de headset uitstaat, kan je met de BackTrack-functie de datum, tijd en locatie laten weergeven van de laatste keren dat je de headset hebt gebruikt.


De Plantronics Marque 2 is vanaf half november 2012 verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een adviesprijs van 59,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content