Sitecom introduceert een draadloze Gigabit router voor de zakelijke markt met functies, zoals Virtual Private Networking (VPN) en meerdere beveiligingsniveaus.

De WLR-4002B Wireless Gigabit VPN Router N300 maakt deel uit van Sitecoms ForBusiness-lijn voor kleine bedrijven en thuiskantoren. De draadloze router ondersteunt Virtual Private Networking (VPN) en biedt tot maximaal vijf gebruikers tegelijkertijd toegang op afstand tot het kantoornetwerk. De WLR-4002B router is uitgerust met 802.11n-technologie en biedt draadloze snelheden tot 300 Mbps. Hij is ook uitgerust met zeven Gigabit-netwerkpoorten.

De Sitecom router is 'out-of-the-box' beveiligd met het WPA2-beveiligingsprotocol. Met slechts één druk op de OPS (One Push Set-up)-knop creëer je een veilig kantoornetwerk. De router ondersteunt tevens de versleutelings- en verificatieprotocollen IPSec, PPTP en L2TP voor bedrijven en kan ook inkomend en uitgaand verkeer verwerken. De WLR-4002B ondersteunt tevens het IPv6-protocol.

Sitecom biedt bij de router een half jaar-abonnement op Sitecom Cloud Security, een Unified Threat Management-oplossing voor het beschermen van alle met een kabel of draadloos op de router aangesloten apparaten tegen virussen, malware, phishing en andere vormen van cybercriminaliteit.

De Sitecom WLR-4002B Wireless Gigabit VPN Router N300 is al te koop en heeft een adviesprijs van 149,99 euro. Sitecom biedt een garantie van 10 jaar op het product.

Bron: www.diskidee.be

Sitecom introduceert een draadloze Gigabit router voor de zakelijke markt met functies, zoals Virtual Private Networking (VPN) en meerdere beveiligingsniveaus. De WLR-4002B Wireless Gigabit VPN Router N300 maakt deel uit van Sitecoms ForBusiness-lijn voor kleine bedrijven en thuiskantoren. De draadloze router ondersteunt Virtual Private Networking (VPN) en biedt tot maximaal vijf gebruikers tegelijkertijd toegang op afstand tot het kantoornetwerk. De WLR-4002B router is uitgerust met 802.11n-technologie en biedt draadloze snelheden tot 300 Mbps. Hij is ook uitgerust met zeven Gigabit-netwerkpoorten. De Sitecom router is 'out-of-the-box' beveiligd met het WPA2-beveiligingsprotocol. Met slechts één druk op de OPS (One Push Set-up)-knop creëer je een veilig kantoornetwerk. De router ondersteunt tevens de versleutelings- en verificatieprotocollen IPSec, PPTP en L2TP voor bedrijven en kan ook inkomend en uitgaand verkeer verwerken. De WLR-4002B ondersteunt tevens het IPv6-protocol. Sitecom biedt bij de router een half jaar-abonnement op Sitecom Cloud Security, een Unified Threat Management-oplossing voor het beschermen van alle met een kabel of draadloos op de router aangesloten apparaten tegen virussen, malware, phishing en andere vormen van cybercriminaliteit. De Sitecom WLR-4002B Wireless Gigabit VPN Router N300 is al te koop en heeft een adviesprijs van 149,99 euro. Sitecom biedt een garantie van 10 jaar op het product.Bron: www.diskidee.be