Draadloze router voor KMO en thuiskantoor

Sitecom introduceert een draadloze Gigabit router voor de zakelijke markt met functies, zoals Virtual Private Networking (VPN) en meerdere beveiligingsniveaus.

Sitecom introduceert een draadloze Gigabit router voor de zakelijke markt met functies, zoals Virtual Private Networking (VPN) en meerdere beveiligingsniveaus.


De WLR-4002B Wireless Gigabit VPN Router N300 maakt deel uit van Sitecoms ForBusiness-lijn voor kleine bedrijven en thuiskantoren. De draadloze router ondersteunt Virtual Private Networking (VPN) en biedt tot maximaal vijf gebruikers tegelijkertijd toegang op afstand tot het kantoornetwerk. De WLR-4002B router is uitgerust met 802.11n-technologie en biedt draadloze snelheden tot 300 Mbps. Hij is ook uitgerust met zeven Gigabit-netwerkpoorten.


De Sitecom router is ‘out-of-the-box’ beveiligd met het WPA2-beveiligingsprotocol. Met slechts één druk op de OPS (One Push Set-up)-knop creëer je een veilig kantoornetwerk. De router ondersteunt tevens de versleutelings- en verificatieprotocollen IPSec, PPTP en L2TP voor bedrijven en kan ook inkomend en uitgaand verkeer verwerken. De WLR-4002B ondersteunt tevens het IPv6-protocol.


Sitecom biedt bij de router een half jaar-abonnement op Sitecom Cloud Security, een Unified Threat Management-oplossing voor het beschermen van alle met een kabel of draadloos op de router aangesloten apparaten tegen virussen, malware, phishing en andere vormen van cybercriminaliteit.


De Sitecom WLR-4002B Wireless Gigabit VPN Router N300 is al te koop en heeft een adviesprijs van 149,99 euro. Sitecom biedt een garantie van 10 jaar op het product.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content