Logitech G, een merk van Logitech, introduceert het Logitech G413 Mechanical Gaming Keyboard. De nieuwste telg in het gaming-toetsenbordgamma van de fabrikant is uitgerust met Logitechs Romer-G mechanische toetsen die volgens de fabrikant tot 25 procent sneller reageren dan standaard mechanische toetsen.

Het nieuwe gaming-toetsenbord van Logitech heeft een lichtgewicht behuizing gemaakt van geborsteld, geanodiseerd aluminium en is voorzien van een USB-connector en achtergrondverlichting voor alle toetsen.

Met de FN-toets op het G413 keyboard kan je niet alleen de verlichting aanpassen, maar ook functies beheren als het volume, afspelen en pauzeren, muten, en de game-modus instellen.

Met de FN toggle-functie in de Logitech Gaming Software (LGS) configureer je toetsen om standaard bepaalde mediacommando's uit te voeren.

Het Logitech G413 keyboard is verkrijgbaar in twee versies: de Logitech G413 Carbon met rode achtergrondverlichting en de Logitech G413 Silver met witte achtergrondverlichting.

Het Logitech G413 keyboard meet 132 (H) x 445 (B) x 34 (D) mm.

Het Logitech G413 Mechanical Gaming Keyboard heeft een adviesprijs van 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Logitech G, een merk van Logitech, introduceert het Logitech G413 Mechanical Gaming Keyboard. De nieuwste telg in het gaming-toetsenbordgamma van de fabrikant is uitgerust met Logitechs Romer-G mechanische toetsen die volgens de fabrikant tot 25 procent sneller reageren dan standaard mechanische toetsen.Het nieuwe gaming-toetsenbord van Logitech heeft een lichtgewicht behuizing gemaakt van geborsteld, geanodiseerd aluminium en is voorzien van een USB-connector en achtergrondverlichting voor alle toetsen.Met de FN-toets op het G413 keyboard kan je niet alleen de verlichting aanpassen, maar ook functies beheren als het volume, afspelen en pauzeren, muten, en de game-modus instellen.Met de FN toggle-functie in de Logitech Gaming Software (LGS) configureer je toetsen om standaard bepaalde mediacommando's uit te voeren.Het Logitech G413 keyboard is verkrijgbaar in twee versies: de Logitech G413 Carbon met rode achtergrondverlichting en de Logitech G413 Silver met witte achtergrondverlichting.Het Logitech G413 keyboard meet 132 (H) x 445 (B) x 34 (D) mm.Het Logitech G413 Mechanical Gaming Keyboard heeft een adviesprijs van 99,99 euro.Bron: www.diskidee.be