Gaming toetsenbord voor snelheidsduivels

Logitech G413 Mechanical Gaming Keyboard © Logitech

Logitech lanceert het G413 Mechanical Gaming Keyboard dat is uitgerust met Romer-G mechanische toetsen die zijn ontwikkeld voor snelle reacties tijdens het spelen van games.

Logitech G, een merk van Logitech, introduceert het Logitech G413 Mechanical Gaming Keyboard. De nieuwste telg in het gaming-toetsenbordgamma van de fabrikant is uitgerust met Logitechs Romer-G mechanische toetsen die volgens de fabrikant tot 25 procent sneller reageren dan standaard mechanische toetsen.

Het nieuwe gaming-toetsenbord van Logitech heeft een lichtgewicht behuizing gemaakt van geborsteld, geanodiseerd aluminium en is voorzien van een USB-connector en achtergrondverlichting voor alle toetsen.

Met de FN-toets op het G413 keyboard kan je niet alleen de verlichting aanpassen, maar ook functies beheren als het volume, afspelen en pauzeren, muten, en de game-modus instellen.

Met de FN toggle-functie in de Logitech Gaming Software (LGS) configureer je toetsen om standaard bepaalde mediacommando’s uit te voeren.

Het Logitech G413 keyboard is verkrijgbaar in twee versies: de Logitech G413 Carbon met rode achtergrondverlichting en de Logitech G413 Silver met witte achtergrondverlichting.

Het Logitech G413 keyboard meet 132 (H) x 445 (B) x 34 (D) mm.

Het Logitech G413 Mechanical Gaming Keyboard heeft een adviesprijs van 99,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content