De nieuwe Archer C3200 Tri-Band Gigabit Router router van TP-Link, leverancier van netwerkproducten, heeft een theoretische maximale draadloze doorvoersnelheid van tweemaal 1300 Mbit/s in de 5 GHz wireless-ac wifi-frequentieband en eenmaal 600 Mbit/s in de 2,4 GHz wireless-b/g/n frequentieband. Dankzij de zes inklapbare antennes kan deze router tegelijkertijd drie wifi-kanalen bedienen.

Met de Smart Connect-functie sluit je snel meerdere apparaten tegelijkertijd aan op deze tri-band router, zonder dat die elkaars prestaties beïnvloeden. De router probeert zelf de ideale frequentieband te kiezen voor elk apparaat. Apparaten die om meer bandbreedte vragen, zoals online 4K HD-streaming of multiplayer online gaming, worden toegewezen aan één van de 5 GHz-banden.

Een krachtige dual-core cpu met een kloksnelheid van 1 GHz en drie aparte wifi-chips zorgen voor zo hoog mogelijke prestaties. Deze router heeft ook vier Gigabit lan-poorten, één Gigabit wan-poort, één usb 3.0-aansluiting en één usb 2.0-connectie.

De zes antennes ondersteunen beamforming-technologie. Daarmee wordt het draadloze signaal actief gericht op het verbonden apparaat voor een betrouwbaardere verbinding.

Gedetailleerde specificaties van de C3200 vind je op de website van TP-Link. De TP-Link Archer C3200 Tri-Band Gigabit router kost 229 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Archer C3200 Tri-Band Gigabit Router router van TP-Link, leverancier van netwerkproducten, heeft een theoretische maximale draadloze doorvoersnelheid van tweemaal 1300 Mbit/s in de 5 GHz wireless-ac wifi-frequentieband en eenmaal 600 Mbit/s in de 2,4 GHz wireless-b/g/n frequentieband. Dankzij de zes inklapbare antennes kan deze router tegelijkertijd drie wifi-kanalen bedienen.Met de Smart Connect-functie sluit je snel meerdere apparaten tegelijkertijd aan op deze tri-band router, zonder dat die elkaars prestaties beïnvloeden. De router probeert zelf de ideale frequentieband te kiezen voor elk apparaat. Apparaten die om meer bandbreedte vragen, zoals online 4K HD-streaming of multiplayer online gaming, worden toegewezen aan één van de 5 GHz-banden.Een krachtige dual-core cpu met een kloksnelheid van 1 GHz en drie aparte wifi-chips zorgen voor zo hoog mogelijke prestaties. Deze router heeft ook vier Gigabit lan-poorten, één Gigabit wan-poort, één usb 3.0-aansluiting en één usb 2.0-connectie.De zes antennes ondersteunen beamforming-technologie. Daarmee wordt het draadloze signaal actief gericht op het verbonden apparaat voor een betrouwbaardere verbinding.Gedetailleerde specificaties van de C3200 vind je op de website van TP-Link. De TP-Link Archer C3200 Tri-Band Gigabit router kost 229 euro.Bron: www.diskidee.be