Bose rust zijn 5.1 surroundsystemen uit met het nieuwe intelligente integratiesysteem Bose Unify.

Dankzij dit intelligente integratiesysteem zijn de Lifestyle V-Class en T-Class home entertainmentsystemen gemakkelijk in gebruik. Het aansluiten van luidsprekers en audio- en videobronnen, het programmeren van afstandsbedieningen en het kiezen van de juiste bron is eenvoudiger dan ooit tevoren, aldus de fabrikant. Bij het aansluiten van toestellen, zoals een Blu-ray-speler of spelconsole, worden geamkkelijk te volgen stappen gebruikt die worden weergegeven op het tv-scherm.

De nieuwe Lifestyle V-Class en T-Class hebben tot zes aansluitingen voor hoge-definitiebronnen (HD). Met de Lifestyle afstandsbediening kan je nagenoeg alle bronnen bedienen, inclusief Blu-ray-spelers, kabel- en satellietboxen en mediaspelers. Bose zal de codes om toekomstige bronnen te kunnen bedienen beschikbaar stellen via gratis software-updates. Als je de afstandsbediening van eender welke bron op de Lifestyle-console richt programmeert de Unify-technologie automatisch de Lifestyle-afstandsbediening om de bron te bedienen.

De nieuwe Lifestyle home entertainmentsystemen produceren surround soundgeluid met vijf kleine luidsprekers en een te verbergen Acoustimass-module. Met de audiokalibratiestechnologie Bose Adaptiq wordt het geluid geanalyseerd en aangepast aan de ruimte. Prijzen starten vanaf 2.000 euro.

Bron: www.diskidee.be

Bose rust zijn 5.1 surroundsystemen uit met het nieuwe intelligente integratiesysteem Bose Unify. Dankzij dit intelligente integratiesysteem zijn de Lifestyle V-Class en T-Class home entertainmentsystemen gemakkelijk in gebruik. Het aansluiten van luidsprekers en audio- en videobronnen, het programmeren van afstandsbedieningen en het kiezen van de juiste bron is eenvoudiger dan ooit tevoren, aldus de fabrikant. Bij het aansluiten van toestellen, zoals een Blu-ray-speler of spelconsole, worden geamkkelijk te volgen stappen gebruikt die worden weergegeven op het tv-scherm. De nieuwe Lifestyle V-Class en T-Class hebben tot zes aansluitingen voor hoge-definitiebronnen (HD). Met de Lifestyle afstandsbediening kan je nagenoeg alle bronnen bedienen, inclusief Blu-ray-spelers, kabel- en satellietboxen en mediaspelers. Bose zal de codes om toekomstige bronnen te kunnen bedienen beschikbaar stellen via gratis software-updates. Als je de afstandsbediening van eender welke bron op de Lifestyle-console richt programmeert de Unify-technologie automatisch de Lifestyle-afstandsbediening om de bron te bedienen. De nieuwe Lifestyle home entertainmentsystemen produceren surround soundgeluid met vijf kleine luidsprekers en een te verbergen Acoustimass-module. Met de audiokalibratiestechnologie Bose Adaptiq wordt het geluid geanalyseerd en aangepast aan de ruimte. Prijzen starten vanaf 2.000 euro. Bron: www.diskidee.be