Home entertainment beter geïntegreerd

Bose rust zijn 5.1 surroundsystemen uit met het nieuwe intelligente integratiesysteem Bose Unify.

Bose rust zijn 5.1 surroundsystemen uit met het nieuwe intelligente integratiesysteem Bose Unify.

Dankzij dit intelligente integratiesysteem zijn de Lifestyle V-Class en T-Class home entertainmentsystemen gemakkelijk in gebruik. Het aansluiten van luidsprekers en audio- en videobronnen, het programmeren van afstandsbedieningen en het kiezen van de juiste bron is eenvoudiger dan ooit tevoren, aldus de fabrikant. Bij het aansluiten van toestellen, zoals een Blu-ray-speler of spelconsole, worden geamkkelijk te volgen stappen gebruikt die worden weergegeven op het tv-scherm.

De nieuwe Lifestyle V-Class en T-Class hebben tot zes aansluitingen voor hoge-definitiebronnen (HD). Met de Lifestyle afstandsbediening kan je nagenoeg alle bronnen bedienen, inclusief Blu-ray-spelers, kabel- en satellietboxen en mediaspelers. Bose zal de codes om toekomstige bronnen te kunnen bedienen beschikbaar stellen via gratis software-updates. Als je de afstandsbediening van eender welke bron op de Lifestyle-console richt programmeert de Unify-technologie automatisch de Lifestyle-afstandsbediening om de bron te bedienen.

De nieuwe Lifestyle home entertainmentsystemen produceren surround soundgeluid met vijf kleine luidsprekers en een te verbergen Acoustimass-module. Met de audiokalibratiestechnologie Bose Adaptiq wordt het geluid geanalyseerd en aangepast aan de ruimte. Prijzen starten vanaf 2.000 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content