De Maxwell 10 ip-videotelefoon van Gigaset heeft een ingebouwde HD-camera (720p), een optie om een tweede videocamera aan te sluiten, een geïntegreerde microfoon en drie speakers met audio in HD-kwaliteit. Voor gesprekken met grotere groepen kun je ook een extra conferentiespeaker aansluiten.

Een Gigabit Ethernet-switch met twee Power over Ethernet (PoE)-poorten is ingebouwd. Verder ondersteunt deze ip-videotelefoon draadloze netwerkverbindingen via Bluetooth- en wifi. Je kunt maximaal twaalf verschillende SIP (Session Initiation Protocol)-accounts voor internettelefonie configureren.

De intuïtieve Android-interface van de Gigaset Maxwell 10 internettelefoon maakt alle telefoniehandelingen zoals doorverbinden eenvoudiger dan ooit. Op het 10,1-inch krasbestendige aanraakscherm kun je alle Android-apps uit de Google Play Store gebruiken. Deze ip-telefoon is dus ook bruikbaar als Android-tablet. Het scherm heeft een resolutie van 1200 x 800 pixels.

Er bestaat een variant met vaste, bedrade handset en een met afneembare handset die draadloos bruikbaar is volgens het DECT-protocol.

De Maxwell 10 is verkrijgbaar via gecertificeerde retailers. De bedrade variant heeft een adviesprijs van 569 euro en het draadloze model een adviesprijs van 599 euro. Elk onderdeel - het scherm, de draadloze en bedrade handset, de voet en de muurbevestigingsset - is apart verkrijgbaar.

Bron: www.diskidee.be

De Maxwell 10 ip-videotelefoon van Gigaset heeft een ingebouwde HD-camera (720p), een optie om een tweede videocamera aan te sluiten, een geïntegreerde microfoon en drie speakers met audio in HD-kwaliteit. Voor gesprekken met grotere groepen kun je ook een extra conferentiespeaker aansluiten.Een Gigabit Ethernet-switch met twee Power over Ethernet (PoE)-poorten is ingebouwd. Verder ondersteunt deze ip-videotelefoon draadloze netwerkverbindingen via Bluetooth- en wifi. Je kunt maximaal twaalf verschillende SIP (Session Initiation Protocol)-accounts voor internettelefonie configureren.De intuïtieve Android-interface van de Gigaset Maxwell 10 internettelefoon maakt alle telefoniehandelingen zoals doorverbinden eenvoudiger dan ooit. Op het 10,1-inch krasbestendige aanraakscherm kun je alle Android-apps uit de Google Play Store gebruiken. Deze ip-telefoon is dus ook bruikbaar als Android-tablet. Het scherm heeft een resolutie van 1200 x 800 pixels.Er bestaat een variant met vaste, bedrade handset en een met afneembare handset die draadloos bruikbaar is volgens het DECT-protocol.De Maxwell 10 is verkrijgbaar via gecertificeerde retailers. De bedrade variant heeft een adviesprijs van 569 euro en het draadloze model een adviesprijs van 599 euro. Elk onderdeel - het scherm, de draadloze en bedrade handset, de voet en de muurbevestigingsset - is apart verkrijgbaar.Bron: www.diskidee.be