Ip-videotelefoon met Android besturingssysteem

Gigaset Maxwell 10 © Gigaset

De Gigaset Maxwell 10 is een ip-videotelefoon met 10,1-inch HD aanraakscherm, ingebouwde 720p camera en Android 4.2 besturingssysteem. De handset kan je met of zonder draad gebruiken en je kunt op het aanraakscherm ook alle apps uit de Google Play Store installeren.

De Maxwell 10 ip-videotelefoon van Gigaset heeft een ingebouwde HD-camera (720p), een optie om een tweede videocamera aan te sluiten, een geïntegreerde microfoon en drie speakers met audio in HD-kwaliteit. Voor gesprekken met grotere groepen kun je ook een extra conferentiespeaker aansluiten.

Een Gigabit Ethernet-switch met twee Power over Ethernet (PoE)-poorten is ingebouwd. Verder ondersteunt deze ip-videotelefoon draadloze netwerkverbindingen via Bluetooth- en wifi. Je kunt maximaal twaalf verschillende SIP (Session Initiation Protocol)-accounts voor internettelefonie configureren.

De intuïtieve Android-interface van de Gigaset Maxwell 10 internettelefoon maakt alle telefoniehandelingen zoals doorverbinden eenvoudiger dan ooit. Op het 10,1-inch krasbestendige aanraakscherm kun je alle Android-apps uit de Google Play Store gebruiken. Deze ip-telefoon is dus ook bruikbaar als Android-tablet. Het scherm heeft een resolutie van 1200 x 800 pixels.

Er bestaat een variant met vaste, bedrade handset en een met afneembare handset die draadloos bruikbaar is volgens het DECT-protocol.

De Maxwell 10 is verkrijgbaar via gecertificeerde retailers. De bedrade variant heeft een adviesprijs van 569 euro en het draadloze model een adviesprijs van 599 euro. Elk onderdeel – het scherm, de draadloze en bedrade handset, de voet en de muurbevestigingsset – is apart verkrijgbaar.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content