De nieuwe mobiele Bluetooth luidspreker van Logitech levert volgens de fabrikant geluid van "theaterkwaliteit", met "precieze basrespons en gedetailleerde midden- en hoge tonen" en dit ondanks zijn erg compacte afmetingen: de X300 past in een mensenhand en meet slechts 15,2 x 7,1 x 6,9 cm. Dit kleine draadloze speakertje weegt 335 gram.

De Logitech X300 heeft Bluetooth A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) en HFP (Hands-Free Profile) Bluetooth-profielen en is dus compatibel met smartphones en tablets. Dankzij de HFP-ondersteuning en ingebouwde microfoon kun je hem ook als "speakerphone" voor je smartphone gebruiken. Op de achterkant zit een extra analoge 3,5mm-geluidsingang. Het geluidsniveau pas je aan met de drie grote knoppen op de bovenkant.

De vaste batterij houdt het vijf uur uit op een volle lading. Een micro-usb-kabel wordt meegeleverd, maar een usb-voeding steekt niet in de verpakking. De speaker is verkrijgbaar in zwart/goud, rood, blauw of paars.

De Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker heeft een adviesprijs van 69,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe mobiele Bluetooth luidspreker van Logitech levert volgens de fabrikant geluid van "theaterkwaliteit", met "precieze basrespons en gedetailleerde midden- en hoge tonen" en dit ondanks zijn erg compacte afmetingen: de X300 past in een mensenhand en meet slechts 15,2 x 7,1 x 6,9 cm. Dit kleine draadloze speakertje weegt 335 gram. De Logitech X300 heeft Bluetooth A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) en HFP (Hands-Free Profile) Bluetooth-profielen en is dus compatibel met smartphones en tablets. Dankzij de HFP-ondersteuning en ingebouwde microfoon kun je hem ook als "speakerphone" voor je smartphone gebruiken. Op de achterkant zit een extra analoge 3,5mm-geluidsingang. Het geluidsniveau pas je aan met de drie grote knoppen op de bovenkant.De vaste batterij houdt het vijf uur uit op een volle lading. Een micro-usb-kabel wordt meegeleverd, maar een usb-voeding steekt niet in de verpakking. De speaker is verkrijgbaar in zwart/goud, rood, blauw of paars.De Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker heeft een adviesprijs van 69,99 euro.Bron: www.diskidee.be