Mobiele Bluetooth stereoluidspreker

De Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker is een draadloze stereoluidspreker met vijf uur autonomie die verkrijgbaar is in vier hippe kleuren.

De nieuwe mobiele Bluetooth luidspreker van Logitech levert volgens de fabrikant geluid van “theaterkwaliteit”, met “precieze basrespons en gedetailleerde midden- en hoge tonen” en dit ondanks zijn erg compacte afmetingen: de X300 past in een mensenhand en meet slechts 15,2 x 7,1 x 6,9 cm. Dit kleine draadloze speakertje weegt 335 gram.


De Logitech X300 heeft Bluetooth A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) en HFP (Hands-Free Profile) Bluetooth-profielen en is dus compatibel met smartphones en tablets. Dankzij de HFP-ondersteuning en ingebouwde microfoon kun je hem ook als “speakerphone” voor je smartphone gebruiken. Op de achterkant zit een extra analoge 3,5mm-geluidsingang. Het geluidsniveau pas je aan met de drie grote knoppen op de bovenkant.


De vaste batterij houdt het vijf uur uit op een volle lading. Een micro-usb-kabel wordt meegeleverd, maar een usb-voeding steekt niet in de verpakking. De speaker is verkrijgbaar in zwart/goud, rood, blauw of paars.


De Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker heeft een adviesprijs van 69,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content