Pioneer kondigt twee iPod luidsprekersystemen aan die uitgerust zijn met twee dockingstations en die extra functies bieden.

Pioneer ontwikkelde de 'dual dock' luidsprekersystemen XW-NAC3 en XW-NAC1 om op een eenvoudige manier van twee muziekbibliotheken te genieten. Beide systemen beschikken over dockingstations voor twee iPods of iPhones tegelijk en een SHUFFLE²-functie om afwisselend muziek van beide toestellen af te spelen.

De SHUFFLE² functie maakt het mogelijk om af te wisselen tussen tracks van beide spelers. De Tracks worden gemixt met soepele overgangen. Met de toets Hi-Lite Scan kan je een tien seconden durende preview bekijken van alle tracks op een of beide aangesloten iPods of iPhones.

Beide systemen ondersteunen ook Bluetooth-functionaliteit voor draadloze ontvangst van muziekbestanden van Bluetooth-compatibele toestellen. De Sound Retriever AIR functie herstelt de geluidskwaliteit die tijdens de Bluetooth-compressie verloren gaat. De XW-NAC3 en XW-NAC1 kunnen twee iPods of iPhones tegelijk opladen. Ze zijn ook uitgerust met een composietvideo-uitgang om video van de aangesloten toestellen af te spelen.

Het topmodel XW-NAC3 biedt bovendien internetconnectiviteit via een LAN-interface en is DLNA-certified. Ook heeft het een USB-aansluiting zodat het MP3-, WMA-, AAC-, WAV- en FLAC-bestanden kan afspelen van andere USB-toestellen. Verder heeft het systeem een klok en timer met wek- en sleep-functie.

De Pioneer XW-NAC3 en XW-NAC1 kosten respectievelijk 349 euro en 249 euro en zijn beschikbaar vanaf juni 2010. De XW-NAC1 is verkrijgbaar in het zwart, de XW-NAC3 ook in het wit en rood.

Bron: www.diskidee.be

Pioneer kondigt twee iPod luidsprekersystemen aan die uitgerust zijn met twee dockingstations en die extra functies bieden.Pioneer ontwikkelde de 'dual dock' luidsprekersystemen XW-NAC3 en XW-NAC1 om op een eenvoudige manier van twee muziekbibliotheken te genieten. Beide systemen beschikken over dockingstations voor twee iPods of iPhones tegelijk en een SHUFFLE²-functie om afwisselend muziek van beide toestellen af te spelen. De SHUFFLE² functie maakt het mogelijk om af te wisselen tussen tracks van beide spelers. De Tracks worden gemixt met soepele overgangen. Met de toets Hi-Lite Scan kan je een tien seconden durende preview bekijken van alle tracks op een of beide aangesloten iPods of iPhones. Beide systemen ondersteunen ook Bluetooth-functionaliteit voor draadloze ontvangst van muziekbestanden van Bluetooth-compatibele toestellen. De Sound Retriever AIR functie herstelt de geluidskwaliteit die tijdens de Bluetooth-compressie verloren gaat. De XW-NAC3 en XW-NAC1 kunnen twee iPods of iPhones tegelijk opladen. Ze zijn ook uitgerust met een composietvideo-uitgang om video van de aangesloten toestellen af te spelen. Het topmodel XW-NAC3 biedt bovendien internetconnectiviteit via een LAN-interface en is DLNA-certified. Ook heeft het een USB-aansluiting zodat het MP3-, WMA-, AAC-, WAV- en FLAC-bestanden kan afspelen van andere USB-toestellen. Verder heeft het systeem een klok en timer met wek- en sleep-functie. De Pioneer XW-NAC3 en XW-NAC1 kosten respectievelijk 349 euro en 249 euro en zijn beschikbaar vanaf juni 2010. De XW-NAC1 is verkrijgbaar in het zwart, de XW-NAC3 ook in het wit en rood. Bron: www.diskidee.be