Muziek van twee iPods mixen

Pioneer kondigt twee iPod luidsprekersystemen aan die uitgerust zijn met twee dockingstations en die extra functies bieden.

Pioneer kondigt twee iPod luidsprekersystemen aan die uitgerust zijn met twee dockingstations en die extra functies bieden.

Pioneer ontwikkelde de ‘dual dock’ luidsprekersystemen XW-NAC3 en XW-NAC1 om op een eenvoudige manier van twee muziekbibliotheken te genieten. Beide systemen beschikken over dockingstations voor twee iPods of iPhones tegelijk en een SHUFFLE²-functie om afwisselend muziek van beide toestellen af te spelen.

De SHUFFLE² functie maakt het mogelijk om af te wisselen tussen tracks van beide spelers. De Tracks worden gemixt met soepele overgangen. Met de toets Hi-Lite Scan kan je een tien seconden durende preview bekijken van alle tracks op een of beide aangesloten iPods of iPhones.

Beide systemen ondersteunen ook Bluetooth-functionaliteit voor draadloze ontvangst van muziekbestanden van Bluetooth-compatibele toestellen. De Sound Retriever AIR functie herstelt de geluidskwaliteit die tijdens de Bluetooth-compressie verloren gaat. De XW-NAC3 en XW-NAC1 kunnen twee iPods of iPhones tegelijk opladen. Ze zijn ook uitgerust met een composietvideo-uitgang om video van de aangesloten toestellen af te spelen.

Het topmodel XW-NAC3 biedt bovendien internetconnectiviteit via een LAN-interface en is DLNA-certified. Ook heeft het een USB-aansluiting zodat het MP3-, WMA-, AAC-, WAV- en FLAC-bestanden kan afspelen van andere USB-toestellen. Verder heeft het systeem een klok en timer met wek- en sleep-functie.

De Pioneer XW-NAC3 en XW-NAC1 kosten respectievelijk 349 euro en 249 euro en zijn beschikbaar vanaf juni 2010. De XW-NAC1 is verkrijgbaar in het zwart, de XW-NAC3 ook in het wit en rood.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content