De Synology DS214play is ontworpen om video's in hoge beeldkwaliteit af te spelen, en om foto's en muziek te delen. Daarnaast is de DS214play ook een volwaardige NAS-server voor twee harde schijven tot 4 TB.

De Synology DS214play beschikt over 1080p Full HD videotranscoding. HD-video wordt hiermee 'on the fly' geconverteerd en geoptimaliseerd voor weergave op een verscheidenheid aan toestellen en schermen.

De NAS draait op een dual-core 1,6 GHz processor. Dankzij de ingebouwde Floating-Point Unit (FPU) en 1 GB RAM geheugen worden de prestaties van multimedia-applicaties verbeterd. Ook worden thumbnails van afbeeldingen sneller getoond.

Volgens Synology behaalt de DS214play een gemiddelde leessnelheid van 110 MB/sec en een schrijfsnelheid van 100 MB/sec onder RAID1 in een Windows-omgeving. De NAS is ook energiezuinig en verbruikt 28,74 watt tijdens actief gebruik en 11,5 watt in slaapstand.

De Synology DS214play is voorzien van een SD-kaartslot, een eSATA-poort voor externe back-up en twee USB 3.0-poorten. De NAS draait op het DiskStation Manager (DSM) 4.3 besturingssysteem.

De Synology DS214play NAS is al leverbaar en de adviesprijs bedraagt 260 euro (excl. BTW).

Bron: www.diskidee.be

De Synology DS214play is ontworpen om video's in hoge beeldkwaliteit af te spelen, en om foto's en muziek te delen. Daarnaast is de DS214play ook een volwaardige NAS-server voor twee harde schijven tot 4 TB. De Synology DS214play beschikt over 1080p Full HD videotranscoding. HD-video wordt hiermee 'on the fly' geconverteerd en geoptimaliseerd voor weergave op een verscheidenheid aan toestellen en schermen. De NAS draait op een dual-core 1,6 GHz processor. Dankzij de ingebouwde Floating-Point Unit (FPU) en 1 GB RAM geheugen worden de prestaties van multimedia-applicaties verbeterd. Ook worden thumbnails van afbeeldingen sneller getoond.Volgens Synology behaalt de DS214play een gemiddelde leessnelheid van 110 MB/sec en een schrijfsnelheid van 100 MB/sec onder RAID1 in een Windows-omgeving. De NAS is ook energiezuinig en verbruikt 28,74 watt tijdens actief gebruik en 11,5 watt in slaapstand.De Synology DS214play is voorzien van een SD-kaartslot, een eSATA-poort voor externe back-up en twee USB 3.0-poorten. De NAS draait op het DiskStation Manager (DSM) 4.3 besturingssysteem.De Synology DS214play NAS is al leverbaar en de adviesprijs bedraagt 260 euro (excl. BTW).Bron: www.diskidee.be