Met de lancering van Power PDF in 2014 bood Nuance een goedkoper alternatief voor Adobe Acrobat, terwijl de pdf-software grotendeels gelijkaardige functies bood.

Met Power PDF 2 gaat Nuance verder op de ingeslagen weg. De prijs voor de twee versies blijft dezelfde: 99 euro (voor de functioneel beperkte Standard-versie) of 169 euro voor de Advanced-versie die alle functionaliteit bevat.

De nieuwe versie van Power PDF biedt nieuwe en verbeterde functies. De pdf-software is nu compatibel met Microsoft Office 2016 en de Lint-gebruikersinterface zoals in Microsoft Office werd verbeterd. Nieuwe add-ons voor Microsoft Word, Excel en PowerPoint 2016 laten gebruikers rechtstreeks pdf-bestanden creëren met bookmarks en links.

Met de Touchmodus optie op de Quick Access Toolbar kan je de afmetingen van knoppenbalken en pictogrammen aanpassen, zodat ze eenvoudig zijn te bedienen met een vinger, wat handig is bij gebruik van Windows 10-apparaten met touchbediening.

Power PDF 2 toont de tekstresultaten van de OCR-omzetting rechtstreeks in een doorzoekbare pdf en gebruikers kunnen deze tekst ook aanpassen. Een nieuwe functie is ook "Find A Tool" waarmee gebruikers snel een functie kunnen vinden.

Power PDF 2 biedt betere documentbeveiliging. Met Microsoft Active Directory Rights Management Services kunnen gebruikers vertrouwelijke documenten zonder wachtwoorden vergrendelen en op basis van vooraf bepaalde regels voor elke zender en ontvanger een aangepaste bescherming aanbrengen. FileOpen laat DRM beschermde PDF-documenten op basis van gebruikersrechten openen en bewerken.

De ondersteuning van documentmanagementsystemen, zoals SharePoint, WorkSite, eDocs, NetDocuments en Enterprise Connec, werd verbeterd. Pdf-bestanden openen en bewaren in diensten voor cloudopslag, zoals Dropbox, Google Drive, OneDrive en Box, verloopt met zo min mogelijk stappen

Power PDF 2 biedt ook pdf-invoegtoepassingen in Firefox en Chrome. Het is mogelijk direct vanuit Firefox en Chrome pdf's van webpagina's te maken.

Alle functionaliteit van de twee versies van Power PDF 2, alsook de verschillen met de vorige versies kun je bekijken in dit pdf-bestand.

Bron: www.diskidee.be

Met de lancering van Power PDF in 2014 bood Nuance een goedkoper alternatief voor Adobe Acrobat, terwijl de pdf-software grotendeels gelijkaardige functies bood.Met Power PDF 2 gaat Nuance verder op de ingeslagen weg. De prijs voor de twee versies blijft dezelfde: 99 euro (voor de functioneel beperkte Standard-versie) of 169 euro voor de Advanced-versie die alle functionaliteit bevat.De nieuwe versie van Power PDF biedt nieuwe en verbeterde functies. De pdf-software is nu compatibel met Microsoft Office 2016 en de Lint-gebruikersinterface zoals in Microsoft Office werd verbeterd. Nieuwe add-ons voor Microsoft Word, Excel en PowerPoint 2016 laten gebruikers rechtstreeks pdf-bestanden creëren met bookmarks en links.Met de Touchmodus optie op de Quick Access Toolbar kan je de afmetingen van knoppenbalken en pictogrammen aanpassen, zodat ze eenvoudig zijn te bedienen met een vinger, wat handig is bij gebruik van Windows 10-apparaten met touchbediening.Power PDF 2 toont de tekstresultaten van de OCR-omzetting rechtstreeks in een doorzoekbare pdf en gebruikers kunnen deze tekst ook aanpassen. Een nieuwe functie is ook "Find A Tool" waarmee gebruikers snel een functie kunnen vinden.Power PDF 2 biedt betere documentbeveiliging. Met Microsoft Active Directory Rights Management Services kunnen gebruikers vertrouwelijke documenten zonder wachtwoorden vergrendelen en op basis van vooraf bepaalde regels voor elke zender en ontvanger een aangepaste bescherming aanbrengen. FileOpen laat DRM beschermde PDF-documenten op basis van gebruikersrechten openen en bewerken.De ondersteuning van documentmanagementsystemen, zoals SharePoint, WorkSite, eDocs, NetDocuments en Enterprise Connec, werd verbeterd. Pdf-bestanden openen en bewaren in diensten voor cloudopslag, zoals Dropbox, Google Drive, OneDrive en Box, verloopt met zo min mogelijk stappenPower PDF 2 biedt ook pdf-invoegtoepassingen in Firefox en Chrome. Het is mogelijk direct vanuit Firefox en Chrome pdf's van webpagina's te maken.Alle functionaliteit van de twee versies van Power PDF 2, alsook de verschillen met de vorige versies kun je bekijken in dit pdf-bestand.Bron: www.diskidee.be