De vernieuwde Dell Latitude 5000-reeks van zakelijke laptops heeft een chassis gemaakt van met koolstofvezel versterkt polymeer, voor een stevige laptop die toch niet te zwaar weegt. De laptops doorstaan vijftien Amerikaanse MIL-STD 810G sub-tests voor robuustheid. De Latitude 5000 is tot 27% dunner en tot 18% lichter dan de vorige generatie.

Qua processoren kun je kiezen tussen dual-core en vPro quad-core Intel-processoren van de 6de generatie. Ze bestaan in 14- en 15-inch versies. Optioneel kun je ze voorzien van een aanraakscherm dat versterkt is met Corning Gorilla Glass NBT. Toetsenbordverlichting is eveneens optioneel verkrijgbaar. De 15-inch quad-coreversie is voorzien van een USB Type C-aansluiting.

Optioneel zijn ingebouwde smartcard- en een vingerafdruklezers verkrijgbaar. Die kun je combineren met de authenticatieoplossing Dell DDPE en Dell ControlVault voor het veilig opslaan van inloggegevens op een afzonderlijke versleutelde chip. ICT-afdelingen kunnen met de gratis Dell Command Suite de BIOS-instellingen naar wens aanpassen en de systemen configureren voor optimale flexibiliteit. Encryptie en antimalware zijn standaard aanwezig.

De Dell Latitude 5000-reeks is vanaf januari 2016 verkrijgbaar vanaf 845 euro.

Bron: www.diskidee.be

De vernieuwde Dell Latitude 5000-reeks van zakelijke laptops heeft een chassis gemaakt van met koolstofvezel versterkt polymeer, voor een stevige laptop die toch niet te zwaar weegt. De laptops doorstaan vijftien Amerikaanse MIL-STD 810G sub-tests voor robuustheid. De Latitude 5000 is tot 27% dunner en tot 18% lichter dan de vorige generatie.Qua processoren kun je kiezen tussen dual-core en vPro quad-core Intel-processoren van de 6de generatie. Ze bestaan in 14- en 15-inch versies. Optioneel kun je ze voorzien van een aanraakscherm dat versterkt is met Corning Gorilla Glass NBT. Toetsenbordverlichting is eveneens optioneel verkrijgbaar. De 15-inch quad-coreversie is voorzien van een USB Type C-aansluiting.Optioneel zijn ingebouwde smartcard- en een vingerafdruklezers verkrijgbaar. Die kun je combineren met de authenticatieoplossing Dell DDPE en Dell ControlVault voor het veilig opslaan van inloggegevens op een afzonderlijke versleutelde chip. ICT-afdelingen kunnen met de gratis Dell Command Suite de BIOS-instellingen naar wens aanpassen en de systemen configureren voor optimale flexibiliteit. Encryptie en antimalware zijn standaard aanwezig.De Dell Latitude 5000-reeks is vanaf januari 2016 verkrijgbaar vanaf 845 euro.Bron: www.diskidee.be