Robuust gebouwde zakelijke laptops

Dell Latitude 14 5000 Series (Model E5470, Park City) © Dell

Dell vernieuwt de Latitude 5000-reeks van zakelijke Windows 10-laptops. De toestellen zijn robuust gebouwd en voorzien van de nieuwste processoren en beveiligingsmogelijkheden. De Latitude 5000 bestaat in uitvoeringen van 14 inch (E5470) en 15 inch (E5570).

De vernieuwde Dell Latitude 5000-reeks van zakelijke laptops heeft een chassis gemaakt van met koolstofvezel versterkt polymeer, voor een stevige laptop die toch niet te zwaar weegt. De laptops doorstaan vijftien Amerikaanse MIL-STD 810G sub-tests voor robuustheid. De Latitude 5000 is tot 27% dunner en tot 18% lichter dan de vorige generatie.

Qua processoren kun je kiezen tussen dual-core en vPro quad-core Intel-processoren van de 6de generatie. Ze bestaan in 14- en 15-inch versies. Optioneel kun je ze voorzien van een aanraakscherm dat versterkt is met Corning Gorilla Glass NBT. Toetsenbordverlichting is eveneens optioneel verkrijgbaar. De 15-inch quad-coreversie is voorzien van een USB Type C-aansluiting.

Optioneel zijn ingebouwde smartcard- en een vingerafdruklezers verkrijgbaar. Die kun je combineren met de authenticatieoplossing Dell DDPE en Dell ControlVault voor het veilig opslaan van inloggegevens op een afzonderlijke versleutelde chip. ICT-afdelingen kunnen met de gratis Dell Command Suite de BIOS-instellingen naar wens aanpassen en de systemen configureren voor optimale flexibiliteit. Encryptie en antimalware zijn standaard aanwezig.

De Dell Latitude 5000-reeks is vanaf januari 2016 verkrijgbaar vanaf 845 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content