Jeroen Van Godtsenhoven startte zijn carrière bij SAS als Account Manager in 2008. In 2010 werd hij Head of Business Development en sinds 2012 was hij Sales Director.

Hij heeft een Master Communicatiewetenschappen en behaalde daarnaast een PLD in Business Administration and Management aan de Harvard Business School.

"Jeroen Van Godtsenhoven zal een belangrijke rol spelen in de verdere groei van SAS in België en Luxemburg", oppert vice president voor SAS in Zuid-West Europa Bert Boers.

"Met zijn strategische en klantgerichte aanpak is hij de juiste man om aan de wensen en noden van onze Belgische en Luxemburgse klanten te beantwoorden."

Geert Van Peteghem, die in september 2014 aan de slag ging als directeur voor SAS Belux, verlaat het bedrijf. Officieel heet het dat er in onderling overleg beslist is dat Van Peteghem SAS zou verlaten, wegens 'uiteenlopende visies over de toekomst van het bedrijf'.

Jeroen Van Godtsenhoven startte zijn carrière bij SAS als Account Manager in 2008. In 2010 werd hij Head of Business Development en sinds 2012 was hij Sales Director.Hij heeft een Master Communicatiewetenschappen en behaalde daarnaast een PLD in Business Administration and Management aan de Harvard Business School."Jeroen Van Godtsenhoven zal een belangrijke rol spelen in de verdere groei van SAS in België en Luxemburg", oppert vice president voor SAS in Zuid-West Europa Bert Boers. "Met zijn strategische en klantgerichte aanpak is hij de juiste man om aan de wensen en noden van onze Belgische en Luxemburgse klanten te beantwoorden."Geert Van Peteghem, die in september 2014 aan de slag ging als directeur voor SAS Belux, verlaat het bedrijf. Officieel heet het dat er in onderling overleg beslist is dat Van Peteghem SAS zou verlaten, wegens 'uiteenlopende visies over de toekomst van het bedrijf'.