Het gaat daarmee om een van de grootste beursgangen van een Amerikaans technologiebedrijf ooit. Toch worden de aandelen aangeboden voor een relatief lagere prijs dan eerder werd aangenomen. Eerder raakte al bekend dat het bedrijf mikte op een debuut van 44 tot 50 dollar.

Uber wil er zeker van zijn dat het een sterke start maakt bij zijn beursdebuut en maakt daarom de prijs niet te hoog. Onlangs ging concurrent Lyft al naar de beurs. Na een sterk begin zakte de koers weg tot rond de uitgifteprijs. (Belga)

Het gaat daarmee om een van de grootste beursgangen van een Amerikaans technologiebedrijf ooit. Toch worden de aandelen aangeboden voor een relatief lagere prijs dan eerder werd aangenomen. Eerder raakte al bekend dat het bedrijf mikte op een debuut van 44 tot 50 dollar.Uber wil er zeker van zijn dat het een sterke start maakt bij zijn beursdebuut en maakt daarom de prijs niet te hoog. Onlangs ging concurrent Lyft al naar de beurs. Na een sterk begin zakte de koers weg tot rond de uitgifteprijs. (Belga)