De site, die sterke banden heeft met het Israëlische leger, zou mailverkeer onderschept hebben waarin te lezen staat dat honderdduizenden Moslims vanaf zondag zullen deelnemen aan groots opgezette 'denial of service'-acties, met als uiteindelijke doel het lamleggen van het internet.

"In de mails worden Moslims die het martelaarschap wel aantrekkelijk vinden, maar om de één of de andere reden niet ten strijde kunnen trekken, opgeroepen om hun verantwoordelijkheid op deze manier op te nemen", schrijft debka. "De instructies zijn in een eenvoudige taal opgesteld, en de acties viseren verschillende oneline-doelwitten."

Met de cyber-jihad wil Al-Qaeda reageren op het feit dat Westerse overheidsinstellingen in het verleden alles in het werk gesteld hebben om websites die links hebben met Al-Qaeda van het net te halen.

Op de dag des oordeels zouden al een twintigtal 'anti Moslim' websites aangevallen worden. Pikant detail: virtuele martelaars genieten in het hiernamaals dezelfde voorrechten als Jihadi die gesneuveld zijn on the battlefield.

De site, die sterke banden heeft met het Israëlische leger, zou mailverkeer onderschept hebben waarin te lezen staat dat honderdduizenden Moslims vanaf zondag zullen deelnemen aan groots opgezette 'denial of service'-acties, met als uiteindelijke doel het lamleggen van het internet. "In de mails worden Moslims die het martelaarschap wel aantrekkelijk vinden, maar om de één of de andere reden niet ten strijde kunnen trekken, opgeroepen om hun verantwoordelijkheid op deze manier op te nemen", schrijft debka. "De instructies zijn in een eenvoudige taal opgesteld, en de acties viseren verschillende oneline-doelwitten." Met de cyber-jihad wil Al-Qaeda reageren op het feit dat Westerse overheidsinstellingen in het verleden alles in het werk gesteld hebben om websites die links hebben met Al-Qaeda van het net te halen. Op de dag des oordeels zouden al een twintigtal 'anti Moslim' websites aangevallen worden. Pikant detail: virtuele martelaars genieten in het hiernamaals dezelfde voorrechten als Jihadi die gesneuveld zijn on the battlefield.