Alcatel-Lucent blijft wel een belang van 15 procent houden in de afgestoten afdeling. Ook blijft de hoofdzetel in Frankrijk. De verkoop past in het Shift Plan uit 2013 waarbij het bedrijf zijn focus wil verplaatsen naar IP, Cloud en Ultra-Broadband Access, dit in combinatie met een besparingsoperatie waarbij er één miljard euro wordt bespaard en één miljard euro wordt opgehaald door de verkoop van bepaalde onderdelen.

China Huaxin, voluit China Huaxin Post & Telecommunication Economy Development Center, is een industriëel investeringsbedrijf dat zich momenteel focust op ICT. De overnameplannen werden begin dit jaar al aangekondigd, maar zijn nu afgerond.

Alcatel-Lucent blijft wel een belang van 15 procent houden in de afgestoten afdeling. Ook blijft de hoofdzetel in Frankrijk. De verkoop past in het Shift Plan uit 2013 waarbij het bedrijf zijn focus wil verplaatsen naar IP, Cloud en Ultra-Broadband Access, dit in combinatie met een besparingsoperatie waarbij er één miljard euro wordt bespaard en één miljard euro wordt opgehaald door de verkoop van bepaalde onderdelen.China Huaxin, voluit China Huaxin Post & Telecommunication Economy Development Center, is een industriëel investeringsbedrijf dat zich momenteel focust op ICT. De overnameplannen werden begin dit jaar al aangekondigd, maar zijn nu afgerond.