Romagnoli koos eind mei al voor de nieuwe uitdaging. Romagnoli was sinds 2009 cio bij Delta Lloyd Life waar ze onder meer de platformen van Swiss Life en Delta Lloyd life fuseerde. In 2011 eindigde ze in de top drie van ICT Woman of the Year.

Sinds 2 september wordt ze bij het bedrijf opgevolgd door Filip Depaz. Hij was al sinds oktober 2012 Chief Operations Officer en blijft ook nu verantwoordelijk voor Operations.

Depaz werkte tussen 2005 en 2009 als Project en Program Manager voor Delta Lloyd Life. Nadien werkte hij voor Swiss Life International Division.

Romagnoli koos eind mei al voor de nieuwe uitdaging. Romagnoli was sinds 2009 cio bij Delta Lloyd Life waar ze onder meer de platformen van Swiss Life en Delta Lloyd life fuseerde. In 2011 eindigde ze in de top drie van ICT Woman of the Year.Sinds 2 september wordt ze bij het bedrijf opgevolgd door Filip Depaz. Hij was al sinds oktober 2012 Chief Operations Officer en blijft ook nu verantwoordelijk voor Operations.Depaz werkte tussen 2005 en 2009 als Project en Program Manager voor Delta Lloyd Life. Nadien werkte hij voor Swiss Life International Division.