De Antwerpse start-up werd een jaar geleden gelanceerd en wordt geleid door Piet Buyck. Het bedrijf legt zich toe op voorspellingen rond voorraden. Maar omdat data uit het verleden niet altijd betrouwbaar zijn, bijvoorbeeld door oorlog of inflatie, baseert het zich ook op real timegegevens, inzichten en risicoprofielen. Garvis beroept zich daarvoor op open-box AI.

Lees ook: Starter van de week: Garvis voorspelt voorraadbeheer (beter) via AI

De huidige investering komt van drie spelers, de Britse investeringsfondsen Superseed en Scalebridge Capital, en het Duitse Bosch Ventures. Met het geld wil het bedrijf onder meer naar het buitenland.

De Antwerpse start-up werd een jaar geleden gelanceerd en wordt geleid door Piet Buyck. Het bedrijf legt zich toe op voorspellingen rond voorraden. Maar omdat data uit het verleden niet altijd betrouwbaar zijn, bijvoorbeeld door oorlog of inflatie, baseert het zich ook op real timegegevens, inzichten en risicoprofielen. Garvis beroept zich daarvoor op open-box AI.Lees ook: Starter van de week: Garvis voorspelt voorraadbeheer (beter) via AIDe huidige investering komt van drie spelers, de Britse investeringsfondsen Superseed en Scalebridge Capital, en het Duitse Bosch Ventures. Met het geld wil het bedrijf onder meer naar het buitenland.