Eerder deze maand ontving Cook van Apple een bonus in de vorm van 560.000 aandelen. Iets minder dan de helft van die aandelen, waarvan de waardes schommelen tussen de 493,50 en 500,11 dollar, heeft de Apple-baas nu dus verzilverd. De overige aandelen, 294.840 stuks, werden door Apple ingehouden voor de belastingen, meldt website MacRumors.

Sinds het ontvangen van de bonus kan Tim Cook zich voor het eerst miljardair noemen. Onder de leiding van Cook groeide de techgigant door naar een astronomische waarde van 2 biljoen dollar, waarmee Apple vandaag met voorsprong het meest waardevolle bedrijf ter wereld is.

Eerder deze maand ontving Cook van Apple een bonus in de vorm van 560.000 aandelen. Iets minder dan de helft van die aandelen, waarvan de waardes schommelen tussen de 493,50 en 500,11 dollar, heeft de Apple-baas nu dus verzilverd. De overige aandelen, 294.840 stuks, werden door Apple ingehouden voor de belastingen, meldt website MacRumors.Sinds het ontvangen van de bonus kan Tim Cook zich voor het eerst miljardair noemen. Onder de leiding van Cook groeide de techgigant door naar een astronomische waarde van 2 biljoen dollar, waarmee Apple vandaag met voorsprong het meest waardevolle bedrijf ter wereld is.