De nieuwe TV-app, een hub voor verschillende tv-aanbieders met een geïntegreerde tv-gids, is voorlopig alleen in Amerika te downloaden. Apple heeft al laten weten dat de TV-app ook naar andere landen komt, maar over specifieke data is dan weer niet gesproken. Het lijkt in ieder geval niet aannemelijk dat we in België snel met de nieuwe app te maken krijgen.

Aanpassingen

Los van de TV-app zijn er andere vernieuwingen die iOS 10.2 ook voor niet-Amerikanen de moeite waard maken. Zo heeft Apple een flink aantal bugs weggewerkt, is de interface op bepaalde punten wat verbeterd, zijn er nieuwe emoji, is het makkelijker om te shuffelen in de muziek-app, zijn er nieuwe wallpapers te vinden en heeft Apple een aantal nieuwe schermeffecten voor iMessage aan iOS toegevoegd.

(ANP/WK)

De nieuwe TV-app, een hub voor verschillende tv-aanbieders met een geïntegreerde tv-gids, is voorlopig alleen in Amerika te downloaden. Apple heeft al laten weten dat de TV-app ook naar andere landen komt, maar over specifieke data is dan weer niet gesproken. Het lijkt in ieder geval niet aannemelijk dat we in België snel met de nieuwe app te maken krijgen.AanpassingenLos van de TV-app zijn er andere vernieuwingen die iOS 10.2 ook voor niet-Amerikanen de moeite waard maken. Zo heeft Apple een flink aantal bugs weggewerkt, is de interface op bepaalde punten wat verbeterd, zijn er nieuwe emoji, is het makkelijker om te shuffelen in de muziek-app, zijn er nieuwe wallpapers te vinden en heeft Apple een aantal nieuwe schermeffecten voor iMessage aan iOS toegevoegd.(ANP/WK)