Apple brengt flinke iOS-update uit

© Reuters

Apple heeft iOS-gebruikers nog voor de feestdagen getrakteerd op een flinke iOS-update. Het maandag uitgebrachte iOS 10.2 geeft het mobiele besturingssysteem van Apple een paar nieuwe functies, maar de belangrijkste is in ons land niet beschikbaar: de nieuwe TV-app.

De nieuwe TV-app, een hub voor verschillende tv-aanbieders met een geïntegreerde tv-gids, is voorlopig alleen in Amerika te downloaden. Apple heeft al laten weten dat de TV-app ook naar andere landen komt, maar over specifieke data is dan weer niet gesproken. Het lijkt in ieder geval niet aannemelijk dat we in België snel met de nieuwe app te maken krijgen.

Aanpassingen

Los van de TV-app zijn er andere vernieuwingen die iOS 10.2 ook voor niet-Amerikanen de moeite waard maken. Zo heeft Apple een flink aantal bugs weggewerkt, is de interface op bepaalde punten wat verbeterd, zijn er nieuwe emoji, is het makkelijker om te shuffelen in de muziek-app, zijn er nieuwe wallpapers te vinden en heeft Apple een aantal nieuwe schermeffecten voor iMessage aan iOS toegevoegd.

(ANP/WK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content