De telefoons worden onbruikbaar gemaakt door de nieuwste versie van iOS 9, indien blijkt dat een derde reparaties heeft uitgevoerd aan de home-knop met ingebouwde vingerafdruksensor. De gebruiker merkt dat zijn iPhone 6 de geest heeft gegeven en alleen nog een error 53 weergeeft.

Beveiliging

Volgens Apple is het heel normaal om de telefoon onbruikbaar te maken na een ingreep door een niet-bevoegde reparateur. "In zo'n geval kunnen we namelijk niet meer instaan voor de nauwkeurigheid van de vingerafdruksensor en wordt de veiligheid van de gebruiker aangetast", zegt Apple.

Rechtszaak

Advocatenkantoor PVCA uit Seattle vindt de verklaring van Apple uitermate zwak en gaat op zoek naar mensen die door een error 53 hun iPhone 6 zijn verloren. Als er genoeg mensen worden gevonden wordt het mogelijk om namens hen een zogeheten class action suit aan te spannen, meldt website CNet.

Bron: Automatiseringgids

De telefoons worden onbruikbaar gemaakt door de nieuwste versie van iOS 9, indien blijkt dat een derde reparaties heeft uitgevoerd aan de home-knop met ingebouwde vingerafdruksensor. De gebruiker merkt dat zijn iPhone 6 de geest heeft gegeven en alleen nog een error 53 weergeeft.BeveiligingVolgens Apple is het heel normaal om de telefoon onbruikbaar te maken na een ingreep door een niet-bevoegde reparateur. "In zo'n geval kunnen we namelijk niet meer instaan voor de nauwkeurigheid van de vingerafdruksensor en wordt de veiligheid van de gebruiker aangetast", zegt Apple.RechtszaakAdvocatenkantoor PVCA uit Seattle vindt de verklaring van Apple uitermate zwak en gaat op zoek naar mensen die door een error 53 hun iPhone 6 zijn verloren. Als er genoeg mensen worden gevonden wordt het mogelijk om namens hen een zogeheten class action suit aan te spannen, meldt website CNet. Bron: Automatiseringgids