De 'premium reseller' voor Apple-producten in België zit al enkele jaren in financiële moeilijkheden. Een van de oorzaken is de overname van concurrent Easy-M in 2016. Begin 2019 voerde het bedrijf al een efficiëntie-oefening door, waarbij sommige werknemers een andere plaats kregen binnen het bedrijf en anderen afvloeiden.

In juli diende Switch een 'verzoekschrift tot gerechtelijke reorganisatie door collectief akkoord' in bij de ondernemingsrechtbank in Antwerpen. Die aanvraag werd dinsdag goedgekeurd, waardoor het bedrijf tot 1 februari de tijd krijgt om een reorganisatieplan op tafel te leggen.

De 'premium reseller' voor Apple-producten in België zit al enkele jaren in financiële moeilijkheden. Een van de oorzaken is de overname van concurrent Easy-M in 2016. Begin 2019 voerde het bedrijf al een efficiëntie-oefening door, waarbij sommige werknemers een andere plaats kregen binnen het bedrijf en anderen afvloeiden. In juli diende Switch een 'verzoekschrift tot gerechtelijke reorganisatie door collectief akkoord' in bij de ondernemingsrechtbank in Antwerpen. Die aanvraag werd dinsdag goedgekeurd, waardoor het bedrijf tot 1 februari de tijd krijgt om een reorganisatieplan op tafel te leggen.