De nieuwe producten werden dinsdag door Apple aangekondigd in een persbericht, net als een dag eerder toen het techbedrijf nieuwe iPads introduceerde. De nieuwe iMacs met een 21,5 inch-scherm zijn vanaf 1499 euro te koop. Die met een 27 inch-scherm kosten minimaal 2099 euro.

Apple geeft enkele keren per jaar grote presentaties om nieuwe producten te introduceren. Volgende week heeft de techreus zo'n evenement gepland. Verwacht wordt dat de onderneming een videostreamingdienst zal introduceren waarmee de concurrentie met onder meer Netflix moet worden aangegaan.

De nieuwe producten werden dinsdag door Apple aangekondigd in een persbericht, net als een dag eerder toen het techbedrijf nieuwe iPads introduceerde. De nieuwe iMacs met een 21,5 inch-scherm zijn vanaf 1499 euro te koop. Die met een 27 inch-scherm kosten minimaal 2099 euro.Apple geeft enkele keren per jaar grote presentaties om nieuwe producten te introduceren. Volgende week heeft de techreus zo'n evenement gepland. Verwacht wordt dat de onderneming een videostreamingdienst zal introduceren waarmee de concurrentie met onder meer Netflix moet worden aangegaan.