Dat meldt de doorgaans betrouwbare Mark Gurman van 9to5Mac.

De Apple Watch 2 zou in april al verscheept worden - bijna een jaar na de introductie van de Apple Watch. 9to5Mac schreef eerder al dat in het nieuwe model een camera toegevoegd zou worden, samen met verbeterde draadloze mogelijkheden, slaapmeting en nieuwe 'gezondheidssensoren'. Het is nog niet zeker of de Apple Watch 2 al deze functies daadwerkelijk krijgt.

iPhone 6C

Vorige maand schreven we al over een mogelijke komst van een iPhone met een 4 inch scherm. Dit lijkt nu de iPhone 6C te worden - geen onlogische stap. De laatste keer dat er een iPhone met 4 inch scherm verscheen, was de 5S in 2013. De iPhones sindsdien zijn verkrijgbaar vanaf 4,7 inch.

De prestaties van de 6C zouden tussen die van de 5S en 6S liggen. Mogelijk zou de 6C dezelfde A9-chip als de iPhone 6S krijgen, terwijl dezelfde 8 megapixelcamera als in de iPhone 5S wordt gebruikt.

Omdat niet iedereen een grotere smartphone toejuicht, zou Apple aan een kleiner alternatief werken. Voor mensen met kleine handen zijn de grotere toestellen niet met één hand te besturen.

Dat meldt de doorgaans betrouwbare Mark Gurman van 9to5Mac.De Apple Watch 2 zou in april al verscheept worden - bijna een jaar na de introductie van de Apple Watch. 9to5Mac schreef eerder al dat in het nieuwe model een camera toegevoegd zou worden, samen met verbeterde draadloze mogelijkheden, slaapmeting en nieuwe 'gezondheidssensoren'. Het is nog niet zeker of de Apple Watch 2 al deze functies daadwerkelijk krijgt.iPhone 6CVorige maand schreven we al over een mogelijke komst van een iPhone met een 4 inch scherm. Dit lijkt nu de iPhone 6C te worden - geen onlogische stap. De laatste keer dat er een iPhone met 4 inch scherm verscheen, was de 5S in 2013. De iPhones sindsdien zijn verkrijgbaar vanaf 4,7 inch. De prestaties van de 6C zouden tussen die van de 5S en 6S liggen. Mogelijk zou de 6C dezelfde A9-chip als de iPhone 6S krijgen, terwijl dezelfde 8 megapixelcamera als in de iPhone 5S wordt gebruikt.Omdat niet iedereen een grotere smartphone toejuicht, zou Apple aan een kleiner alternatief werken. Voor mensen met kleine handen zijn de grotere toestellen niet met één hand te besturen.