Zo werkt het bedrijf aan technologie om CarPlay tevens te koppelen aan de airco, snelheidsmeter, de radio en de stoelen. Dat meldt het persagentschap Bloomberg op basis van ingewijden.

Beginfase

De plannen van Apple, intern IronHeart genoemd, bevinden zich evenwel nog in een beginfase en zullen de samenwerking met autoconstructeurs vergen. Auto's zouden Apple veel geld kunnen opleveren, ook wanneer het bedrijf er zelf geen zou verkopen. Zeven jaar na de lancering van CarPlay, wordt het systeem ondertussen door de meeste grote autobouwers aangeboden.

Zo werkt het bedrijf aan technologie om CarPlay tevens te koppelen aan de airco, snelheidsmeter, de radio en de stoelen. Dat meldt het persagentschap Bloomberg op basis van ingewijden.De plannen van Apple, intern IronHeart genoemd, bevinden zich evenwel nog in een beginfase en zullen de samenwerking met autoconstructeurs vergen. Auto's zouden Apple veel geld kunnen opleveren, ook wanneer het bedrijf er zelf geen zou verkopen. Zeven jaar na de lancering van CarPlay, wordt het systeem ondertussen door de meeste grote autobouwers aangeboden.