b-inside bestaat sinds 1997 en legt zich vooral toe op ERP-oplossingen op maat, specifiek voor de textiel- en distributiesector. In 2018 nam het al CBM Moerman uit Waregem over. Vorig jaar volgde Inside Parts uit Wevelgem.

Nu integreert het bedrijf ook G&T Services, ook uit Waregem. Het bedrijf bestaat sinds 1999 en biedt IT-ondersteuning aan KMO's, waarbij het zich vooral toelegt op cloudservices, apps en webapplicaties.

Met de overname gaan alle klanten, maar ook al het personeel en de zaakvoerder van G&T naar b-inside. Samen telt het bedrijf voortaan zo'n zestig mensen.

b-inside bestaat sinds 1997 en legt zich vooral toe op ERP-oplossingen op maat, specifiek voor de textiel- en distributiesector. In 2018 nam het al CBM Moerman uit Waregem over. Vorig jaar volgde Inside Parts uit Wevelgem.Nu integreert het bedrijf ook G&T Services, ook uit Waregem. Het bedrijf bestaat sinds 1999 en biedt IT-ondersteuning aan KMO's, waarbij het zich vooral toelegt op cloudservices, apps en webapplicaties.Met de overname gaan alle klanten, maar ook al het personeel en de zaakvoerder van G&T naar b-inside. Samen telt het bedrijf voortaan zo'n zestig mensen.