Met TV Replay kunnen Belgacom-klanten programma's herbekijken van VRT (Eén, Eén HD, Canvas, Canvas HD, Ketnet/OP-12), VMMa (VTM, VTM HD, VTMKZOOM, 2BE, 2BE HD, Vitaya, JIM, anne) en SBS Belgium (VIER, VIER HD, VIJF, VIJF HD). Ook de eigen sportzenders Belgacom zoom/11, Belgacom 11+ en Belgacom 5 komen in het TV Replay-aanbod te zitten.

Smartphones en tablets

TV Replay is via de tv en de pc toegankelijk, maar ook via de smartphone en de tablet - hiervoor is de TV Overal-app van Belgacom vereist. Via deze weg is echter niet het volledige aanbod voorhanden: Eén HD, Canvas HD, Ketnet/Op-12, VIER HD, VIJF HD, Belgacom zoom/11, Belgacom 11+ en Belgacom 5 zijn wel mobiel beschikbaar, maar de content van de VMMa is voorbehouden voor Stievie, een andere Vlaamse tv-app die op komst is.

Er komen twee versies van de dienst beschikbaar: TV Replay, waarmee kijkers programma's tot 36 uur na de uitzending kunnen herbekijken, en TV Replay+, waarmee tv-kijkers de gekozen programma's ook kunnen doorspoelen.

Testfase

Belgacom start vandaag met een testfase van TV Replay voor 10.000 klanten. Kandidaat-testers kunnen zich tot 24 november inschrijven op www.belgacom.be/tvreplay. De publieke lancering is gepland voor 2014.

Met TV Replay kunnen Belgacom-klanten programma's herbekijken van VRT (Eén, Eén HD, Canvas, Canvas HD, Ketnet/OP-12), VMMa (VTM, VTM HD, VTMKZOOM, 2BE, 2BE HD, Vitaya, JIM, anne) en SBS Belgium (VIER, VIER HD, VIJF, VIJF HD). Ook de eigen sportzenders Belgacom zoom/11, Belgacom 11+ en Belgacom 5 komen in het TV Replay-aanbod te zitten. Smartphones en tabletsTV Replay is via de tv en de pc toegankelijk, maar ook via de smartphone en de tablet - hiervoor is de TV Overal-app van Belgacom vereist. Via deze weg is echter niet het volledige aanbod voorhanden: Eén HD, Canvas HD, Ketnet/Op-12, VIER HD, VIJF HD, Belgacom zoom/11, Belgacom 11+ en Belgacom 5 zijn wel mobiel beschikbaar, maar de content van de VMMa is voorbehouden voor Stievie, een andere Vlaamse tv-app die op komst is.Er komen twee versies van de dienst beschikbaar: TV Replay, waarmee kijkers programma's tot 36 uur na de uitzending kunnen herbekijken, en TV Replay+, waarmee tv-kijkers de gekozen programma's ook kunnen doorspoelen. TestfaseBelgacom start vandaag met een testfase van TV Replay voor 10.000 klanten. Kandidaat-testers kunnen zich tot 24 november inschrijven op www.belgacom.be/tvreplay. De publieke lancering is gepland voor 2014.