Belgacom komt met televisie-app TV Replay

© Belgacom
Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

Belgacom gaat met TV Replay een dienst lanceren om programma’s van VRT, VMMa en SBS tot 36 uur later te herbekijken op meerdere schermen. Vandaag start een testfase voor 10.000 klanten, de commerciële lancering is voor 2014.

Met TV Replay kunnen Belgacom-klanten programma’s herbekijken van VRT (Eén, Eén HD, Canvas, Canvas HD, Ketnet/OP-12), VMMa (VTM, VTM HD, VTMKZOOM, 2BE, 2BE HD, Vitaya, JIM, anne) en SBS Belgium (VIER, VIER HD, VIJF, VIJF HD). Ook de eigen sportzenders Belgacom zoom/11, Belgacom 11+ en Belgacom 5 komen in het TV Replay-aanbod te zitten.

Smartphones en tablets

TV Replay is via de tv en de pc toegankelijk, maar ook via de smartphone en de tablet – hiervoor is de TV Overal-app van Belgacom vereist. Via deze weg is echter niet het volledige aanbod voorhanden: Eén HD, Canvas HD, Ketnet/Op-12, VIER HD, VIJF HD, Belgacom zoom/11, Belgacom 11+ en Belgacom 5 zijn wel mobiel beschikbaar, maar de content van de VMMa is voorbehouden voor Stievie, een andere Vlaamse tv-app die op komst is.

Er komen twee versies van de dienst beschikbaar: TV Replay, waarmee kijkers programma’s tot 36 uur na de uitzending kunnen herbekijken, en TV Replay+, waarmee tv-kijkers de gekozen programma’s ook kunnen doorspoelen.

Testfase

Belgacom start vandaag met een testfase van TV Replay voor 10.000 klanten. Kandidaat-testers kunnen zich tot 24 november inschrijven op www.belgacom.be/tvreplay. De publieke lancering is gepland voor 2014.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content